Servis

13/07/2016

Više od deset godina iskustva i servisiranja bicikala. Obratite nam se sa povjerenjem.

Cjenik servisa bicikla

MALI SERVIS

Bili ste na dugačkoj vožnji i bicikl vam se počeo čudno ponašati. mjenjači baš i ne šaltaju najbolje, zadnja kočnica škripi, dobili ste lufta u ležaju vilice. a nakon udarca u kamen na stazi prednji kotač je lagano ispao iz centra. Sa malim servisom vaš bicikl će biti spreman za novu avanturu.

: 80 kn

VELIKI SERVIS

BIcikl vam već duže vrijeme nije bio na servisu ali vi ga ipak vozite zanemarujući škripanje, lupkanje, cviljenje i ostale čudne zvukove. Brzine već neko vrijeme ne možete mijenjati jer su sajle zahrđale, a umjesto kočnice koristine đon od tenisice pritišćući ga na zadnju gumu. Odlučili ste se za popravak? Veliki servis je rješenje za vaše probleme.

: 130 kn

GENERALKA

Uf, bicikl vam već dugo stoji u garaži i niste ga vozili već godinama. Na njemu je skoreno blato, a lanac je pohrđao i kotači se jedva okreću. Pošto nemate novaca za novi odlučili ste se uložiti nešto para u servis starog bicikla za koeg vas vežu lijepe uspomene. Nema problema, rastaviti ćemo vaš bicikl, očistiti ga te podmazati sve pokretne dijelove tako da ćete opet moći uživati u slobodi koju pruža vožnja biciklom.

: 250 kn

Servis kotača

Probušena guma, kotači su vam van centra ili vam glavčine imaju lufta. Potrebno je zamjeniti kazetu zbog potrošenih zubaca. Pukla vam je žbica ili trebate presložiti cijeli kotač.

Servis pogonskih dijelova

Dotrajao lanac ili osovina pogona vam zadaju glavobolje već pri samoj pomisli na vožnju. Da biste otklonili probleme sa pogonom obratite nam se sa povjerenjem.

Servis mjenjača

Ova kategorija uključuje sljedeće usluge. Ugradnja pr. ili zad. mjenjača s podešavanjem brzina Ugradnja ručica mjenjača s podešavanjem brzina Promjena sajle mjenjača s podešavanjem brzina Podešavanje brzina

Servis upravljača bicikla

Klima vam se volan, imate stare i ljepljive gripove koje trebate zamijeniti ili želite ugraditi rogove.

Servis kočnica

Dotrajale su vam pakne ili vam kočnice jednostavno ne koče kako treba. Niste zadovoljni kočnicama i htjeli bi ugraditi nove... E pa na pravom ste mjestu.

Ostalo

Treba vam ugraditi nešto opreme i dijelova na bicikl, a nemate alata, niste vični tome poslu ili jednostavno želite da to netko drugi odradi umjesto vas.